Vitraliul Monocrom

[joi, 17 septembrie 2009]

Cum se tratează o răceală


 Toamna se număra viruşii.  Anul acesta, cam 120 milioane de viruşi circulă ca ţiganii în şatră:
 
 
 "socheres pralo,de mă respiră un fraier de homo sapiens conspiraticus ,îmi construiesc palat în plămânii lui,mancaiash sănătatea lui şi fac jdemii de virusei sukari,să se uite la 8 filme pe zi...că asta fac oamenii când îi ginim, dei draqu"  .sau ajungi să ieşi seara cu farmacia după tine, poate văzul lumii aude cum miroase şi întreabă"ce tragi bah pe nas şi nu ne dai şi nouă?" "e spray nazal dom'le "
 
 
   Dacă vrei să eviţi viruşii trebuie doar să nu respiri(caz în care  ar pătrunde prin ochi ,aceştia fiind mai mutaţi genetic decât Xmen,adică Xgerm)...şi probabil ar apărea  gume de mestecat pentru ochi ,"nu se ştie niciodată când ai nevoie de o privire proaspătă".Aşa că,pentru cei care nu pot ţine respiraţia, există un tratament (gen autosugestie,că toate celelalte) ,şi nu e nevoie să vezi acele 8 filme de care ziceam,fiindcă-s proaste,le-am văzut eu.
 
 
 
 1.Medicamentele...în mod natural, organismul devine imun în cel mult 7 zile iar tratamentul prescris de medic durează cel mult o săptămân
ă.eu aş zice să optezi pt medicamente,doar nu vrei să rămână industria farmaceutică fără clienţi,şi fie nevoiţi iarăşi să inventeze o gripă a dihorului sau a crocobaurului.
 
 
 2.Ceaiul  de (la) coada calului.Dacă nu se găseşte în comerţ,se poate înlocui cu ceaiul de (la) coada vacii.E la fel de galben.
 
 
 
 3.A se renunţa la renunţarea la fumat.Opţional puteţi fuma o verdeaţă, iar viruşii dvs se vor converti la activism "frate ,în plămâni curcubeurile au 14 culori.hi hi hi...ştii ce? nu ne mai batem cu anticorpii lu ăsta, mai bine facem pace,există cale respiratorie suficientă pentru toţi" 




 
 
 4.clismă cu sare----aici ,loc de interpretare
 
 
 5 .Cel mai puternic antigripal natural este usturoiul.Mestecaţi usturoi după fiecare masă iar cei din jur vor fi mai mult decât surprinşi de eficientă remediilor  naturiste .
 
 
 6.Se iau 2 cepe, se fierb într-o cană cu ap
ă, iar zeama rezultată se ia şi se aruncă în buda...aşa gust spurcat are incat prefer să tuşesc pe urechi
 
 
 7.Alimentele care ajută organismul sunt citricele, peştele,supă de pui. sau se poate prepara  ceva care cuprinde totul,supă de pinguin .  nu uită - eşti ceea ce mănânci- aşa că evită varza.
 
 
 8.dintre chestiile care NU VINDECĂ gâtul roşu,de retiut  e berea rece.
 
 
 -----POST ÎNCHEIAT------
 
 
  am observat că numai atunci ştii cu certitudine că  vine toamna când  culoarea cerului  te face să îţi pui întrebări existenţiale ca de exemplu "dacă ploaia e transparentă,oare de ce obiectele ude devin închise la culoare?" Apropo de întrebări existenţiale,urmează o tâmpenie mai sus.

2 comments:

Greenx | luni, septembrie 21, 2009 8:40:00 p.m.

Precizare..mai e si "coada soricelului" :)) A, ce vaccin recomanzi?! ^_^

Ovitral | miercuri, septembrie 23, 2009 10:50:00 p.m.

coada facatoare de minuni a prea-rozatorului de camp:)) si zeama de balarii stiute de batrani senili .Recomand vaccin impotriva intrebarilor existentiale...grea boala

Trimiteți un comentariu